Friday, January 12, 2007

“keperluan” sekarang dikuasai Yahudi,

Adoi... Camana le kita nak kalahkan Zionis ni? Dah le duit kita nak dah banyak tabur kat diaorang, bukan Hard Rock Cafe, Starbucks n etc aje... Habis Kentucky, McDonald tu apa? Yang kita simpan duit dalam bank tu, interest ke, yuran perbankan Islam tu hapa? Bukankah semua bank musti ada deposit kat Bank Negara? Mesti ikut BLR, Base Lending Rate... Itu ape kalau tak riba' tak kira le kalau bagi nama sedap ikut Islam siap buat aqad...Itu le, kita ni dah darurat sangat... Banyak benda terpaksa dihalalkan kerana kita dah TERCENGKAM dalam sistem Zionis...Habis tu takkan nak suruh keluar duduk hutan tinggalkan semuanya jadi cam aku, bodoh, ketinggalan zaman... Dah nak jadik Melayu purba plak? Tak ke bodoh namanya tu?
Itu le... Bukan senang nak selamat daripada fitnah Dajjal ni, apalagi le nak atur barisan perang lwan depa semua

2 Comments:

At 4:42 AM, Blogger adam said...

Hi, this is not so related to your page, but it is the site you asked me 1 month ago about the abs diet. I tried it, worked well. Well here is the site

 
At 3:04 PM, Anonymous Anonymous said...

lama tak update?

 

Post a Comment

<< Home