Friday, January 12, 2007

“keperluan” sekarang dikuasai Yahudi,

Adoi... Camana le kita nak kalahkan Zionis ni? Dah le duit kita nak dah banyak tabur kat diaorang, bukan Hard Rock Cafe, Starbucks n etc aje... Habis Kentucky, McDonald tu apa? Yang kita simpan duit dalam bank tu, interest ke, yuran perbankan Islam tu hapa? Bukankah semua bank musti ada deposit kat Bank Negara? Mesti ikut BLR, Base Lending Rate... Itu ape kalau tak riba' tak kira le kalau bagi nama sedap ikut Islam siap buat aqad...Itu le, kita ni dah darurat sangat... Banyak benda terpaksa dihalalkan kerana kita dah TERCENGKAM dalam sistem Zionis...Habis tu takkan nak suruh keluar duduk hutan tinggalkan semuanya jadi cam aku, bodoh, ketinggalan zaman... Dah nak jadik Melayu purba plak? Tak ke bodoh namanya tu?
Itu le... Bukan senang nak selamat daripada fitnah Dajjal ni, apalagi le nak atur barisan perang lwan depa semua

ISRAEL....

A'kum kawan-kawan. Dah baca latest news pasal Israel attack Lebanon? Diaorang yang bunuh orang-orang Lebanon sampai kat 150 mati tapi masih boleh marahkan Hizbollah lagi... Marah sangat Hizbollah boleh balas ngan missile yang ada range 100 km sampai boleh pukul salah sebuah kapal perang depa. Pada hal diaorang yang kurang ajar pi blockade land, sea n air orang... Itupun kena missile baru 4 orang sailor diaorang missing, baru je jumpa satu mayat sedangkan budak-budak Lebanon banyak confirm dah mati... Akai ada ka?
La ni diaorang dok kata Hizbollah dapat bantuan ketenteraan Iran, sebab tu dah ada missile yang range 100 sampai 200km, dah boleh attack sampai Haifa kat Israel. Dulu Hizbollah setakat boleh ataack range maximum 50km. Dah diaorang nak kaitkan Iran lagi supply alatan canggih kat pengganas. Sampai boleh sebut "it's a case of a terrorist state (Iran) helping another terrorist state (Lebanon)"... Sedap betul mulut diaorang nak kata semua negara Islam pengganas. Syria pun diaorang dah dok cari alasan nak kaitkan support Hizbollah. Tu yang dua hari lepas Israel bom highway dari Lebanon ke Syria nak putuskan land transport route...Agak-agaknya what's next yek? Adakah akan ada lagi "perundingan damai"? Pi rah... Rasulullah SAW dah lama bagitahu, dengan Yahudi ni takkan ada perdamaian. Yang ada "perdamaian" kejap untuk kaburi mata dunia, sambil tu diaorang pun position le army diaorang kat tempat-tempat strategik. Bila sampai masa, nampak le taring dia balik... Ini bangsa, Nabi-nabi sendir pun diaorang boleh torture n bunuh, inikan lagi orang lain, goyim - lebih rendah dari anjing. Kita semua ni bila nak nampak apa sebenarnyayang berlaku di dunia ini di sebalik leka-leka citrawarna dan Akademi Fantasia? Ish... Geramnya aku... Bila le nak sampai waktu, kuda dan pedang berguna balik dalam perang besar-besaran

Kiamat kecil vs kiamat Beso.

Apapun, biarlah kita bersedia menghadapi segala kemungkinan. Bukan aku je yang tak sabo nak tunggu perang... Zionis pun tak sabo malah depa sekarang dok api orang sana-sini, Iran, North Korea,Palestin... Kat Malaysia ni pun ada... Kalau kita peka perkembangan politik sekarang dan apa yang tersirat di sebaliknya...Sebab program Zionis yang dirangka 100 tahun dulu oleh General Pike memang memerlukan Perang Dunia Ketiga untuk menjamin kemenangan dan pemerintahan MUTLAK "bangsa terpilih" ini terhadap segala isi muka-bumi... Jadi jangan haraplah diaorang nak tunggu 10 atau 20 tahun lagi...Attack kat Iran yang patut berlaku dua bulan besar pun dah lari program... Ni tengah cucuk tempat lain pulak tapi akan balik ke Iran juga... Kalau boleh mereka nak perang ni berlaku dalam setahun dua ni... Itupun paling lambat. Selama mana kita boleh lengahkan dengan usaha-usaha diplomatik dan doa para wali? Wali-wali pun dah boring nak doa delay perang sebab selagi tak berlaku perang, selagi itu lah banyak orang lupa diri kumpul harta, johget riang ria citrawarna horey-horey, jual agama, bangsa dan negara untuk merperkayakan diri lepas tu berlakon macam pejuang bangsa paling prihatin terhadap nasib masyarakat dan umat Melayu Islam.

Perang Akhir Zaman

ishhhh...... pakatan yahudi ni dah lama bertapak kat negara asia ni.. terutama negara©÷ 3 islam, indonesia, malaysia, singapore..... apa mau heran.. sejak dari pemerintahan kesultanan melayu melaka lagi.... pakatan zionis, atau illuminati atau pun gerakan freemason (gerakan Rahsia). satu gerakan yang punyai satu misi, iaitu, kuasainya dunia anggota mereka ni ramai yang cerdik pandai (Golongan Yahudi), ahli©÷ perniagaan, Politician, Army, or what ever lah!.... mereka ni ada dimana©÷, di seluruh pelusuk dunia. mereka gak yang mencaturkan bidak apa yang perlu dibuat, apa yang perlu dilaksanakan, apa yang perlu dilakukan. di eropah dah hancur.... kebanyakannya dikuasai oleh org©÷ freemason...
ada khabar angin mengatakan, bush tu salah seorang anggota freemason... winston churchill, richard nixon dikatakan anggota freemason.. dan mana©÷ presiden di U.S dilantik, Pun Gerakan ni gak yang aturkan, siapa, dan lepas tu siapa lak jadi president... kalau nak ikutkan barangan yahudi ni.... dah banyak sangat kat malaysia ni... tak terkira.... (agaknya kot?) yang paling ketara, COKE, tu terang©÷ syarikat yahudi... sedangkan orang yahudi sendiri pun tak minum air coke. sebab apa?. air coke leh dibuat pencuci mangkuk tandas yang berkarat tu..... ( hangpa semua ada minum ayaq COKE ka?) 75% barangan yang ada kat malaysia ni datang dari U.S. kat U.S tu sapa punya? yahudi gakkkk..... tujuan mereka nak lenyapkan umat islam dari muka bumi ni. mereka cipta racun senyap ( racun lambat bertindak memakan masa) dari makanan dan sebagainya. contohnya, penyakit datang berpunca dari makanan (masuk akal ka?).., so depa cipta la, chocolate cadburry la, rosshell la,zip la... ayaq coke la, macam² lagi la (abis tu kita nak makan apa?).
depa ni dah lama kaya.... kaya dari penjualan hasil produk depa kat seluruh dunia... depa dah rancang ni dah lama dah, 500 tahun dulu... depa dok sibuk kaji agama islam, depa cari kelemahan islam, cari apa yang umat islam boleh kalah.. sebelum king richard, (raja England) pernah berpesan pada menteri©÷nya, org©÷ islam berperang dengan pedang ditangan kanannya dan Al-Qur'an ditangan kirinya... engkau jatuhkan kitab ditangan kirinya, barulah kamu akan menang. maksudnya, berperang dengan akidah... sesatkan umat islam dengan hiburan, kekayaan ( orang arab yg lupa dan pentingkan diri sendiri), bola (tengok world Cup sampai pagi), Sport, dan macam² lagi lah (banyak sangat). hangpa rasa, kita boleh boikot tak barangan yahudi nih?. kalau boleh, depa tak heran, kalau malaysia boikot, negara lain nak boikot gak ka?. duit hasil depa tetap gak masuk walaupun malaysia dok boikot.
henry ford (pencipta kereta ford) pernah beri amaran tentang perihal rancangan pakatan zionis yahudi ni, tapi mereka taknak ambil tahu.. sampaikan mereka kata henry ford dah gila agaknya?.. ada seorang professor dari sweden mati dalam keadaan misteri... sebab kematian? masih lagi diselubungi misteri.. dia dibunuh oleh ejen yang tidak diketahui (CIA?, FBI?, KGB?,GESTAPO?, M15?, M16?, MOSSAD?, Freemason?). dia mati sebelum berikan ceramah berkaitan "New World Order" di connvention centre di sweden yang berkaitan dengan pakatan zionis, freemason, illuminati. professor ni ada bukti yan kukuh, wujudnya pakatan bersama ni.... dan dia nak menyebarkan kebenaran.. tapi sayangnya, dia mati sebelum sempat waktunya....
knapa kita tak ambil inisiatif sendiri menubuhkan satu jurusan mengkaji tentang yahudi nihh?. kita kaji tentang perangai, sikap, pemikiran yahudi . anak©÷ yahudi dari kecik, mereka diajar membenci umat islam dan agama yang lain (kristian, budha, dan lain©÷) kat sekolah gak ada mata pelajaran tentang membenci agama lain (terutama Islam) siap ada exam lagik tu!..... tapi sayangnya kita ni dah lama ikut telunjuk yahudi ni tanpa disedari walaupun tanpa kerelaan kita sendiri.
masa codezza rice mai kat kl convention centre.., depa dok buat protes, nak jumpa betina hitam legam (anjing suruhan) tu nak buat pa?. bukannya dia nak dengaq kata kita. kalau aku kata depa ni bodoh, dak gak, depa yang demostrasi ni kebanyakkanya berakal, blajaq tinggi©÷ sampai pi U.K, U.S, kot mana¡é3 pun lah!. kat negara depa sendiri, rakyat depa dok buat demostrasi lagi hebat pun, kerajaan U.S buat tak reti... ni yang kita dok buat demo, lagi dok gelak sakan la depa. kita dok buat demo, bakaq sana, bakaq sini, kita dok terjerit jerit sana sini.., dia (betina hitam legam) tu dok seronok menekan piano menghiburkan hati, sambil dibackup alunan irama lagu demostrasi kat luar tu yang kita dok terjerit jerit.....
codezza mai pun dok crita pasal dok nak genjatan senjata.... pendamaian la, apa la.... dia kat malaysia dok bercakap pakai air liuq, U.S, Israil dok bercakap pakai peluru hentam umat islam.... bilanya nak abih?

knapa kita tak ambil inisiatif sendiri menubuhkan satu jurusan mengkaji tentang yahudi nihh?. kita kaji tentang perangai, sikap, pemikiran yahudi .
Saya sokong 100 peratus! Kaji sejarah Yahudi sejak wujudnya 12 pecahan Bani Israel daripada anak-anak Nabi Yaakub, sampai ke bab Samiri zaman Nabi Musa suruh orang sembah lembu emas, sampai mereka sesat 40 tahun mencari Baitul Muqaddis, sampai mereka yang mendustakan keRasulan Nabi Sulaiman, dikatanya bagind ahli sihir, sampai bab mereka mengengkari dan membunuh alim-ulamak dan para Nabi, sampai mendustakan Nabi Isa lalu mencipta konsep Trinity dan Kristianiti, sampai cuba hapuskan Islam dan racun Nabi Muhammad. Sampai la ni nak promote kononnya ada keturunan Nabi Isa sebagai orabng berdaultat untuk bertakhta kat Baitul Muqaddis dan mengamankan dunia, lalu novel-novel propaganda halus seperti The Da Vinci Code, Holy Blood and Holy Grail, sampai Judas Gospel pun ada (kaji le... Judas tu sape...)
Kaji rancangan Iluminati, Freemason, hubungkait ngan Mossad, CIA, MI6 dan macam-macam lagi... Bukak juga cite pasal lingkaran ular Zionis yang bermula dari Greek sekitar 400 BC, yang siap ada petanya sekali... Kenapa depa mula dari situ... Apakah yang dicipta di Greek zaman itu sampai kesannya mendalam mempengaruhi iklim sosiopolitik dunia sekarang? Bukak balik dokumen Protocols of the Elders of Zion dan cari jalan nak counter balik...
Tapi masalahnya, orang Melayu pun ramai tak caya benda ni wujud... Dikatanya kita ni conspiracy theories.... Itu belum kira Melayu Zionis (juak-juak diaorang le tu) yang dah ditanam merata nak bagi disinformation - main perang saraf supaya jiwa kita jadi celaru.... Macam-macam jurus ada... Yang ada berlagak macam ulamak tapi merosakkan akidah cara halus, yang ada gunakan hiburan promote dunia tanpa batasan... Macam-macam... Depa tu tengah dok pantau forum-forum cam ni... Jaga-jaga...
Ya Allah... Hambamu yang hina ini meminta supaya dibukakan mata bangsaku atas apa yang sebenarnya sedang berlaku di bumi ini... Dan berilah kami kesedaran dan kekuatan untuk mendaulatkan balik Islam di mukabumi ini. Amin..

Tuesday, October 03, 2006

  Posted by Picasa

Photo Shoot

  Posted by Picasa

Friday, September 22, 2006

Tauladan Kisah Hidup Mustafa kamal Attartuk

1. Membolehkan perempuan memakai tudung dengan syarat pakai skirt.

2. Membolehkan lelaki memakai seluar panjang dengan syarat pakai tali leher dan topi (sesuai dengan kehendak barat).

3. Menyuruh wanita dan lelaki menari di khalayak ramai. Beliau sendiri pernah menari dengan seorang wanita di satu parti umum yang pertama di Ankara.

4. Beliau pernah menegaskan bahawa "negara tidak akan maju kalau rakyatnya tidak cenderung kepada pakaian moden."

5. Menggalakkan minum arak secara terbuka.

6. Mengarahkan Al-Quran dicetak dalam bahasa Turki.

7. Menukar azan ke dalam bahasa Turki. Bahasa Turki sendiri diubah dengan membuang unsur-unsur Arab dan Parsi.

8. Mengambil arkitek- arkitek dari luar negara untuk memodenkan Turki. Hakikatnya mereka diarah mengukir patung-patung dan tugu-tugunya di seluruh bandar Turki.

9. Satu ucapan beliau di bandar Belikesir di mana beliau dengan terang-terangannya mengatakan bahawa agama harus dipisahkan dengan urusan harian dan perlu dihapuskan untuk kemajuan.

10. Agama Islam juga di buang sebagai Agama Rasmi negara.

11. Menyerang Islam secara terbuka dan terang-terangan.

12. Menggubal undang-undang perkahwinan berdaftar berdasarkan undang-undang barat.

13. Menukarkan Masjid Ayasophia kepada muzium, ada sesetengah masjid dijadikan gereja.

14. Menutup masjid serta melarang dari bersembahyang berjemaah.

15. Menghapuskan Kementerian Wakaf dan membiarkan anak-anak yatim dan fakir miskin.

16. Membatalkan undang-undang waris, faraid secara Islam.

17. Menghapus penggunaan kalendar Islam dan menukarkan huruf Arab kepada huruf Latin.

18. Mengganggap dirinya tuhan sama seperti firaun. Berlaku peristiwa apabila salah seorang askarnya ditanya "siapa tuhan dan di mana tuhan tinggal?" oleh kerana takut, askar tersebut menjawab 'Kamal Atartuk adalah tuhan" beliau tersenyum dan bangga dengan jawapan yang diberikan oleh askar itu.

Kematian Kamal Atartuk yang menyeksakan di saat kematiannya, telah datangkan beberapa penyakit kepada beliau sehingga beliau rasa terseksa dan tak dapat menanggung seksaan dan azab yang Allah berikan di dunia.
Antaranya ialah:

1. Didatangkan penyakit kulit hingga ke kaki dimana beliau merasa gatal-gatal seluruh badan.

2. Sakit jantung.

3. Penyakit darah tinggi.

4. Panas sepanjang masa, tidak pernah merasa sejuk sehingga terpaksa diarahkan kepada bomba untuk menyiram rumahnya 24 jam.
Pembantu-pembantuny a juga diarahkan untuk meletak ketulan-ketulan ais di dalam selimut untuk menyejukkan beliau. Maha suci Allah, buat macam mana pun rasa panas tak hilang-hilang. Oleh kerana tidak tahan dengan kepanasan yang ditanggung, beliau menjerit sehingga seluruh istana mendengar jeritan itu. Oleh kerana tidak tahan mendengar jeritan, mereka-mereka yang bertanggung jawab telah menghantar beliau ke tengah lautan dan diletakkan dalam bot dengan harapan beliau akan merasa sejuk. Allah itu Maha Besar, panasnya tak jugak hilang!

Pada 26 September 1938, beliau pengsan selama 48 jam disebabkan terlalu panas dan sedar selepas itu tetapi beliau hilang ingatan. Pada 9 November 1938, beliau pengsan sekali lagi selama 36 jam dan akhirnya meninggal dunia. Sewaktu beliau meninggal, tidak seorang pun yang memandi, mengkafan dan menyembahyangkan mayat beliau.

Mayatnya diawetkan selama 9 hari 9 malam, sehingga adik perempuan beliau datang meminta ulama-ulama Turki memandikan, mengkafankan dan menyembahyangkannya . Tidak cukup dari itu, Allah tunjukkan lagi balasan azab ketika mayatnya di bawa ke tanah perkuburan. Bila mayatnya hendak ditanam, tanah tidak menerimanya (tak dapat nak bayangkan bagaimana tanah tidak menerimanya) . Disebabkan putus asa, mayatnya diawetkan sekali lagi dan dimasukkan ke dalam muzium yang diberi nama EtnaGrafi (kalau tak silap catatan) selama 15 tahun sehingga tahun 1953.

Selepas 15 tahun mayatnya hendak ditanam semula, tapi Allah Maha Agung, bumi sekali lagi tak menerimanya. Habis ikhtiar, mayatnya dibawa pula ke satu bukit ditanam dalam satu binaan marmar beratnya 44 tan.

Mayatnya ditanam di celah-celah batu marmar. Apa yang menyedihkan, ulama-ulama sezaman dengan Kamal Atartuk telah mengatakan bahawa, "jangan kata bumi Turki, seluruh bumi Allah ini tidak menerima Kamal Atartuk!

Wednesday, September 20, 2006

Hong Kong Airport

  Posted by Picasa

Tuesday, September 12, 2006

Ball Positioning

  Posted by Picasa

ROCKERSSSSSSSS

  Posted by Picasa

Friday, September 08, 2006

Rock Unite Adball 2006

  Posted by Picasa

Monday, June 26, 2006

11.00 Mlm (Depan Office) - UUM Sintok

  Posted by Picasa

Rehat R&R Tapah

  Posted by Picasa

Awekssss.. roti canai Changlun

  Posted by Picasa

Kawan-kawan....

  Posted by Picasa

Depan Bas...pon nak posing

  Posted by Picasa

Mengidam ......ASAM

  Posted by Picasa

IKLAN...Kasut, Baju, Sluar, Topi, etc

  Posted by Picasa

Di Hadapan Muzium Padi - Kedah

  Posted by Picasa

Celebration

  Posted by Picasa

Gambar Depan Kolej Yayasan Al-Bukhari UUM

  Posted by Picasa

Terima Pingat Champion Dr Timb. Menteri Keselamatan dlm Negeri

  Posted by Picasa

Badminton....sentiasa JUARA

  Posted by Picasa

Rombongan Meminang

  Posted by Picasa

Team Netball UMES

  Posted by Picasa

Gambar Gaya Bebas

  Posted by Picasa

Gambar Ramei-Ramei

  Posted by Picasa

Team UMES DI Pdg UUM Sintok

  Posted by Picasa